Έχετε απορίες; Επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας και θέλετε να μάθετε περισσότερα; Θέλετε να προτείνετε κάποια ιδέα, να μας στείλετε υλικό ή να παρέχετε feedback για τον παρόν ιστότοπο; Στείλτε μας email στο: 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε parkour και έχετε απορίες που δεν λύθηκαν αφότου μελετήσατε το υλικό του ιστότοπου,  βεβαιωθείτε ότι οι ερωτήσεις σας δεν έχουν απαντηθεί στην διαδικτυακή κοινότητα

Λίγα λόγια για το ποιοι είμαστε:

Το Parkour.GR αποτελείται από μία παρέα Ελλήνων Traceur (ενασχολούμενοι στο Parkour) όπου η αγάπη τους για την τέχνη τους οδήγησε να δημιουργήσουν τον υπάρχων δικτυακό τόπο για την προώθηση και την καλύτερη ενημέρωση σε θέματα σχετικά με το Parkour καθώς και άλλων παρόμοιων δραστηριοτήτων.

Κάποιοι από τους στόχους μας είναι:

  • Να ενισχυθεί η συνεργασία μεταξύ των κοινοτήτων Parkour
  • Η ενημέρωση των νέων traceurs και του ευρέως κοινού σχετικά με το Parkour
  • Παροχή πληροφοριών και γνώσεων για ασφαλή και αποτελεσματική προπόνηση
  • Ενθάρρυνση του υγιεινού τρόπου ζωής και του σεβασμού προς το περιβάλλον

Η κοινότητα υποστηρίζει έργα που συμβάλλουν σε ένα υγιέστερο κόσμο. Ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε projects καθαρισμού και κατασκευής / ανακατασκευής δημόσιων χώρων, ιδίως εκείνων που γίνεται εξάσκηση Parkour. Ενδιαφέρεται επίσης να προσφέρει καθοδήγηση και υποστήριξη για εκπαίδευση στο Parkour, συμπεριλαμβανομένης της παροχής βοήθειας σε σχολεία που επιθυμούν να διδάξουν Parkour ως μέρος ενός προγράμματος σπουδών φυσικής αγωγής.

Η ομάδα του parkour.GR

 parkour.GR fan page